Yüksek Lisans Programı Güz Dönemi Ders Seçimleri Hakkında (24.09.2021)

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Yüksek Lisans Programına Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Güz Dönemi Ders Seçimlerinde dikkat etmesi gereken hususlar:
  • Yüksek lisans öğrencilerinin "BYE900 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Araştırma-Yayın Etiği" dersini almaları zorunludur.
  • Yüksek Lisans Ders planına göre Güz döneminde BYE900 dersi dahil olmak üzere en fazla 5 adet ders seçilebilir.
  • Yüksek Lisans Ders Planına göre alınması gereken tüm dersler alınmadan "BMM797 Yüksek Lisans Seminer" ve "BMM798 Yüksek Lisans Uzmanlık Alanı" dersleri seçilemez.
  • "BMM797 Yüksek Lisans Seminer" dersi alınıp başarıyla tamamlanmadan "BMM799 Yüksek Lisans Tez Çalışması" dersi seçilemez.
  • Yüksek lisans programına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin, danışmanlık işlemleri Bölüm Başkanlığı tarafından yürütülecektir.