30 AKTS + 4 Ders İşlemleri İle Bilgilendirme (23.09.2021)

Küçült Yazı Tipi Büyüt
  • 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi'nde 30 AKTS + 4 Ders almak için başvuru yapacak olan öğrencilerimizin hem Güz hem de önümüzdeki Bahar dönemi derslerinin 30 AKTS + 4 Ders durumuna (Önümüzdeki Bahar dönemi sonunda mezuniyet koşullarını sağlayacak olması kaydıyla) uyması gerekmektedir.
  • Ek ders kodlama dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.
  • Dilekçede her iki sütunda doldurulacaktır. Dilekçe doldurulurken ilk önce alıp kalınan dersler ya da ilk defa alınan alttan dersler yazılmalıdır. Sonra normal dönemde alınacak dersler yazılmalıdır. Eğer alınacak dersler arasında varsa "BMM214 Staj I" ve "BMM310 Staj II" ders kapsamında olup 30 AKTS + 4 Ders dilekçesi içerisinde yer almalıdır. Dilekçedeki "Ek Olarak Almak İstediği Dersler" kısmına kesinlikle alttan ders eklenemez.
  • Dilekçelerin doldurulup imzalandıktan sonra danışman öğretim üyesine de imzalatılarak Bölüm Sekreterliğine en geç 30 Eylül 2021 Perşembe Gününe kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.