Tıp İçin Tasarla Kampında Lisans Öğrencimizin Takımı 2. Oldu (17.12.2017)

2-3 Aralık 2017 tarihinde Acıbadem Üniversitesi Biyotasarım Merkezi’nin ev sahipliğinde Marmara Üniversitesi’nin desteği ve Autodesk’in sponsorluğu ile gerçekleştirilen “Tıp için Tasarla Kampı”, sekiz üniversiteden altmış öğrencinin disiplinlerarası ortak çalışma ile tasarladığı on farklı ürün ile sonuçlandı. Boğaziçi, Bülent Ecevit, Gazi, İTÜ, Karabük, Marmara, ODTÜ ve Acıbadem Üniversitelerinin Tıp, Mühendislik, Tasarım ve İşletme bölümlerinden seçilen altmış öğrenci, on karma takıma ayrılarak kendilerine verilen gerçek bir tıbbi gereksinim üzerinde iki gün boyunca kesintisiz çalışarak Autodesk Fusion 360 ile “post-operatif hastalar için yürümeyi kolaylaştırıcı araçlar” tasarlamalarının yanı sıra konu uzmanlarından biyotasarıma giriş, tasarım odaklı düşünme, iş modeli oluşturma, 3B baskı teknolojileri ve marka tasarımı seminerleri aldılar.  Altmış öğrenci tasarladıkları ürünleri jüri önünde sundular. Bölümümüzün lisans öğrencilerinden Emre TEMURALAY‘ın dahil olduğu takım jüri tarafından İkincilik Ödülüne layık görüldü. Lisans öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.