Bölümümüz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (22.06.2017)

2016 – 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 6 Haziran Salı Günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, BEÜ Senatosu Üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Törende Fakülte birincisi Mutlu Çınar ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu’nun konuşmalarının ardından Fakülteyi 2. ve 3. bitiren bölümümüz öğrencilerimize ve bölümümüzü derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar öğretim elemanları eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.