2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi (23.06.2018)

Mühendislik Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2018 Perşembe Günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Bartın Üniversitesi Rektörü ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan UZUN,  BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Kemal BÜYÜKGÜZEL, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan KUTOĞLU, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz YILDIRIM, Tıp Fakültesi Dekanı Ali BORAZAN, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sadi ŞEN, Kilimli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, BEÜ Senato Üyeleri, akademik personel, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni öğrencilerin, izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Törende Fakülte birincisi Ali SEZER, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Hakan KUTOĞLU ve Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’un konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar öğretim elemanları eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.